U kunt gratis parkeren op de Boekelaan en vanuit daar is het 5 minuten lopen naar de salon.

 

 
IMG-3835.JPG

Over ons

Het team van Michel Arendsen Kappers bestaat uit goed opgeleide hairstylisten. Kwaliteit komt niet vanzelf, daar wordt steeds aan gewerkt. Intern en extern worden er in binnen en buitenland trainingen verzorgt om op het hoogste niveau te blijven. Met die nieuwste technieken, hun creativiteit en inzicht creeΓ«ren Michel Arendsen en zijn teams samen met u het voor u perfecte kapsel.

 
NICOLIEN_NAEZER_HIGHRES.jpg

Meer over ons

Er bestaan geen vaste regels voor hair, beauty en fashion – het staat niet vast wat u persΓ© wel of juist niet moet doen. Het geheim is dat u samen met ons uitvindt wat bij uw levensstijl past.

Uw bezoek aan Michel Arendsen Kappers moet een waardevolle aanvulling zijn op uw uitstraling en zelfvertrouwen, maar het allerbelangrijkste is dat u zich er goed bij voelt en er iedere dag van geniet.

ILONA_POUW_HIGHRES_01.jpg

Vacature

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste top styliste. Een nieuwe collega die gemotiveerd is en onze klanten de persoonlijke aandacht wil geven en  topkwaliteit kan leveren.

Er wordt uitsluitend gewerkt met topproducten, denk hierbij aan: Sebastian Professional, Great Lenghts,Sassoon Professional, Label M en Moroccanoil

Wat vragen wij?

  • Je bent allround inzetbaar en bereid je verder te specialiseren.

  • Je bent representatief, enthousiast en flexibel.

  • Je hebt een aantal jaren (full-time) werkervaring

  • Je kunt zelfstandig werken en neemt initiatief.

  • Je hecht veel waarde aan service en kwaliteit.

Stuur je reaktie naar : linda@ama-beheer.nl

IMG-3838.JPG