1e en w2 plaats Trend Vision Award 2015

ilona_en_anneke.jpg
 

Tot vandaag nog nooit eerder gepresteerd !!

Anneke Spelt en Ilona Pouw van Michel Arendsen Kappers uit Utrecht zijn vanavond eerste en tweede geworden in de landelijke finale van de “Trendvision  Award 2015”categorie Color. Anneke mag ons land in november gaan vertegenwoordigen bij de internationale wedstrijd in Berlijn. Ilona Pouw ging haar vorig jaar al voor in de finale in  Monaco. 

Het was al bijzonder dat vanavond 2 topstylisten van dezelfde salon in de finale stonden van de Trendvision Award 2015 categorie Color in Den Bosch. Ongekend is echter dat zij eerste en tweede zijn geworden in deze finale. 

Beide hebben zich gekwalificeerd door  middel van een fotoshoot waarbij de creatie volledig door hen zelf is ontworpen, van kleding, make up tot aan, uiteraard, het kapsel. Anneke en Ilona zijn creatief maar ook betrokken bij hun vak als topstylist. Ondanks dat zij al  jaren als topstylist werkzaam zijn volgen zij nog  diverse trainingen in binnen- en buitenland om de technieken bij te leren en om op de hoogte te blijven van de nieuwste huidige en aankomende  trends .

Anneke en Ilona gefeliciteerd en op naar Berlijn !